0800-145 775 info@akono.fi

Viemäröinnin puhdistus

Akono puhdistaa viemäröintejä lähes koko Suomen alueella. Suoritamme viemäröinnin puhdistuksen, kun viemäreissä on tukoksia ja, kun niitä on alkanut muodostumaan.

Vältä tukokset putkissa

Hidas vedenjuoksu tai tukokset viemäreissä on jotain, mitä kaikki kohtamme jossain vaiheessa. Lavuaarin tai lattikaivon viemäriin alkaa kerääntymään likakerrostumia ajan myötä ja tämä johtaa lopulta viemärien tulvimiseen. Tukokset viemäreissä vaivaavat suurimpaa osaa meistä ja usein hankalaan aikaan.

Yksi merkki siitä, että viemärit tulisi puhdistaa on se, että vesi juoksee hitaammin lavuaareissa, lattiakaivoissa ja muissa altaissa. Suihkussa voit jopa huomata tunkkaisen hajun.

Voit itsekin koittaa muutamaa eri metodia tukoksien poistamiseen. Kemikaalit ja syövyttävät aineet kuten kaustinen sooda eivät ole hyvä ratkaisu. Nämä syövyttävät aineet voivat vahingoittaa ihmistä ja itse putkea.

Yleensä viemärit puhdistetaan vasta, kun vahinko on tapahtunut. Ehkäisevä viemäröinnin puhdistus torjuu likakerrostumien muodostumisen ja myös vähentää riskiä homeen muodostumiseen.

Viemäröinnin puhdistus puhdistuskaapelilla

Jos ongelma on akuutti, voit käyttää viemärin avaukseen puhdistusaineita tai onkia pois tukoksia aiheuttavaa likaa. Nämä ovat kuitenkin vain väliaikaisia ratkaisuja. Tällaisessa tilanteessa tulisi luottaa ammattilaiseen, joka tekee perusteellisen puhdistuksen syvälle viemäriin menevällä puhdistuskaapelilla. Näin vältämme toistuvat ongelmat viemäröinnin kanssa.

Tukos viemäröinnissä usein ilmestyy huonona hetkenä kuten viikonloppuna tai illalla, jolloin on pakko kutsua paikalle päivystysvuorossa oleva huoltomies. Tämän hintalappu on usein kaksinkertainen tavanomaiseen huoltoon verrattuna.

KEITTIÖ

Koska huuhtelemme astioita, aterimia ja muuta tiskialtaassa, kerääntyy putkeen paljon sinne kuulumatonta, kuten rasvaa joka voi monien vuosien aikana muodostua putkeen erittäin kovaksi.

PYYKKIHUONE

Kun pyykinpesukone laskee veden ulos koneesta, kulkeutuu viemäriin paljon enemmän kuin yleensä kuvittelisimme; hiuksia, pesuainetta, huuhteluainetta ja paljon tekstiiilikuituja, jotka yhdessä kerääntyvät putkessa tukokseksi.

PESUHUONE

Tukos pesuhuoneessa useimmiten tapahtuu suihkussa. Hiukset sekä ihon-, saippuan- ja shampoon jämät tukkivat helposti lattiakaivon ja viemäröinti ei toimi niin kuin pitäisi.

Hinnat

Enintään 5 viemärin puhdistus 395€ sis. 24% alv.
Enintään 8 viemärin puhdistus 545€ sis. 24% alv.
Enintään 11 viemärin puhdistus 695€ sis. 24% alv.
Enintään 5 viemärin ja keittiöhormin sekä poistoilmanvaihdon puhdistus 680€ sis. 24% alv.
Enintään 8 viemärin ja keittiöhormin sekä poistoilmanvaihdon puhdistus 820€ sis. 24% alv.
Enintään 11 viemärin ja keittiöhormin sekä poistoilmanvaihdon puhdistus 950€ sis. 24% alv.

Muut tarjouksen mukaan.
Kaikki hinnat ovat täysin kotitalousvähennyskelpoisia.

Ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoa palveluistamme!

OSOITE

Akono AB
Dynamo Business Park
Hatanpään valtatie 24
33100, Tampere
Y-tunnus 2852271-6
0800-145 775
info@akono.fi