0800-145 775 info@akono.fi

Keittiöhormin puhdistus

Tiesitkö, että liesipalot ovat asuinhuoneistojen yleisin tulipalotyyppi? Keittiön ilmanvaihtokanavassa oleva rasva ja lika lisäävät tulipalon leviämisen vaaraa merkittävästi onnettomuuden sattuessa.

Vähennä tulipaloriskiä keittiössä

Keittiöpalot ovat jo yleisempiä kuin nokipalot. Palo saa tyypillisesti alkunsa kuumalle liedelle unohtuneesta kattilasta tai pannusta, joka syttyy palamaan. Siitä palo voi levitä liesituulettimen kautta ilmanvaihtokanavaan.

Jos ilmanvaihtokanavassa on rasvaa ja likaa, ne taas edesauttavat tulen nopeaa etenemistä ylös kanavaa pitkin aina talosi rakenteisiin asti, mikä voi aiheuttaa vakavia palovaurioita talollesi tai asunnollesi. Lähes puolet kaikista tulipaloista alkaa keittiöstä*, joten liesituulettimen ja poistoilmakanavan hyvä kunto sekä säännöllinen huollattaminen pitäisi olla itsestäänselvyys jokaiselle asunnonomistajalle.

*Lähde: Ruotsin pelastuspalvelu ja hätävirasto

Akono Ventilation puhdistaa keittiösi ilmanvaihtokanavat rasvasta ja liasta. Paloturvallisuuden parantamisen lisäksi kanavien puhdistamisen seurauksena myös liesituuletin toimii paremmin laittaessasi ruokaa. Ruoankäry kulkeutuu tehokkaasti pois keittiöstä, ennen kuin se tarttuu vaatteisiin ja kankaisiin.

Ammattimainen ilmastointikanavien ja liesituulettimen huolto myös pidentää niiden käyttöikää. Akono Ventilation suosittelee ilmanvaihtokanavien puhdistusta joka kolmas vuosi.

Ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoa palveluistamme tai tilauspyynnöstäsi!

OSOITE

Akono AB
Dynamo Business Park
Hatanpään valtatie 24
33100, Tampere
Y-tunnus 2852271-6
0800-145 775
info@akono.fi