0800-145 775 info@akono.fi

Poistoilmakanavien puhdistus

Tiesitkö, että tavallisimmin kylpyhuoneen mustat homepilkut aiheuttaa huono ilmastointi? Lisäksi lian ja rasvan täytteinen keittiön ilmastointijärjestelmä on kodin tulipalon leviämisen suurin syy.

Suojaa kotisi tuhoilta

Kotisi ilmastointi siirtää ummehtunutta ilmaa ulos ja tuo sisään raikasta ilmaa. Kun ilmanvaihto ei toimi kunnolla, kärsivät siitä sekä talo että sen asukkaat. Suosituksemme Akono Ventilationilla on, että puhdistat ilmanvaihtokanavat joka 3-4. vuosi.

Kun ilmanvaihtokanava tukkiutuu pölystä tai muusta liasta ja jätteestä, ei ilma vaihdu ja homevaurioita voi esiintyä. Tämä on erittäin tavallista ennen kaikkea kodin pesutiloissa, kuten kylpyhuoneessa, joissa mustat homepilkut ovat yleisiä. Huono ilmanlaatu on myös lasten allergioiden ja jopa astman aiheuttaja.

Hyvin toimiva kodin ilmastointijärjestelmä auttaa poistamaan ummehtuneen ilman ja siirtää tilalle raikasta ilmaa vähentäen allergiariskejä ja muita ilman ongelmia.

Kodin ilmastoinnin kolme perusperiaatetta:

ILMA, JOKA VIRTAA SISÄÄN (TULOILMA)

ILMA, JOKA VIRTAA HUONEIDEN VÄLILLÄ

ILMA, JOKA VIRTAA ULOS (POISTOILMA)

Akono Ventilation auttaa sinua poistoilmastoinnin huollossa pääasiassa märkätiloissa, joissa oikean kosteustason ylläpitäminen pitkällä tähtäimellä torjuu myös homeen muodostumista.

Ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoa palveluistamme tai tilauspyynnöstäsi!

OSOITE

Akono AB
Dynamo Business Park
Hatanpään valtatie 24
33100, Tampere
Y-tunnus 2852271-6
0800-145 775
info@akono.fi